Utställarplats i Regnbågsparken

Anmälan för utställare är öppen för 2023!
Länk finns längre ner på sidan

Som utställare i Regnbågsparken får ni möjlighet att prata och interagera med Västerås Prides besökare om Hbtqi+-frågor både ur ert perspektiv och i stort. Det är en givande och viktig möjlighet att delta i Pridefestivalen som utställare, dels i egenskap som organisation och dels som privatperson. Ni bidrar även till föreningen Västerås Prides fortsatta arbete!

Ordinarie pris:
Rabatterat pris (för lokala Hbtqi+-organisationer*):

5 000 kr (inkl. moms)

2 500 kr (inkl. moms)

Storlek: 3 x 3 meter
Plats: Vasaparken [Karta]

*med en Hbtqi+-organisation åsyftas en organisation vars hela syfte är att arbeta med Hbtqi+-frågor (t.ex. RFSL, Transammans, FPES och liknande).

Det kommer finnas tillgång till el i närheten av er utställarplats (att ta med förlängningssladd och förgreningsdosa är dock att rekommendera). Tält och annat som ni kan tänkas behöva tar ni själva med er. 

Öppettider

Regnbågsparken är öppen följande tider, under dessa tider ska er utställarplats vara bemannad, vilket ni som utställare ansvarar för samt förpliktar er till. Det är inte okej att stänga och lämna sin utställarplats så länge Regnbågsparken är öppen (räddningstjänsten undantagen, vid utryckningar). Vi är gemensamt ansvariga för att hålla Regnbågsparken levande och intressant för våra besökare! 

Torsdag 29/6 kl. 12:00 – 18:00
Fredag 30/6 kl. 12:00 – 18:00
Lördag 1/7 kl. 11:00 – 16:00

Regler för utställare

Man håller sig i parken utan att packa ihop innan stängningstid för att undvika att driva folk ut ur parken. Du bör också som utställare passa väl in i sammanhanget

Tid på scenen

Om ni önskar tid på scenen (max 30 minuter) i Regnbågsparken under festivalen ansöker ni om detta vid ansökan, tillsammans med information om vad ni vill göra på scenen. 

Till anmälan

Har ni några frågor, tveka inte att kontakta oss via mejl: info@vasteraspride.se

Regnbågsparkens placering (i Vasaparken)