Utställarplats i Regnbågsparken

Som utställare i Regnbågsparken får ni möjlighet att prata och interagera med Västerås Prides besökare om HBTQ+frågor både ur ert perspektiv och i stort. Det är en givande och viktig möjlighet att delta i Pridefestivalen som utställare, dels i egenskap som organisation och dels som privatperson. Ni bidrar även till föreningen Västerås Prides fortsatta arbete!

Ordinarie pris:
Rabatterat pris (för lokala HBTQ+organisationer*):
5 000 kr inkl. moms

2 500 kr inkl. moms
Storlek: 3 x 3 meter
Plats: Vasaparken [Karta]

*med en HBTQ+organisation åsyftas en organisation vars hela syfte är att arbeta med HBTQ+frågor.

Det kommer finnas tillgång till el vid er utställarplats. Tält och annat som ni kan tänkas behöva tar ni själva med er. 

OBS! Begränsat antal platser. Vilka som får plats i parken baseras på när anmälan kommit in samt hur väl utställaren passar in i sammanhanget. Detta avgörs av Västerås Prides styrelse.

Öppettider

Regnbågsparken är öppen följande tider, under dessa tider ska er utställarplats vara bemannad, vilket ni som utställare ansvarar för samt förpliktar er till. Det är inte okej att stänga och lämna sin utställarplats så länge Regnbågsparken är öppen (räddningstjänsten undantagen, vid utryckningar). Vi är gemensamt ansvariga för att hålla Regnbågsparken levande och intressant för våra besökare! 

Torsdag 30/6 kl. 12:00 – 18:00
Fredag 1/7 kl. 12:00 – 18:00
Lördag 2/7 kl. 11:00 – 17:00

Regler för utställare

Vi följer Cityfestivalens regler gällande utställarplatser. Observera att intresseanmälan för utställare i Regnbågsparken görs direkt till Västerås Pride.

Tid på scenen

Om ni önskar tid på scenen (max 30 minuter) i Regnbågsparken under festivalen ansöker ni om detta vid anmälan tillsammans med information om vad ni vill göra på scenen. 

Intresseanmälan

Klicka på knappen här nedan för att komma till ansökningsformuläret:

Har ni några frågor, tveka inte att kontakta Jenny via jenny@vasteraspride.se

Regnbågsparkens placering