Digital Prideparad 2021!

Nej, det är inte lika roligt med en digital parad som en fysisk. Men det är lika viktigt! Och för att göra det lite roligare har vi även i år en tävling med fina priser.

DELTA i den digitala prideparaden genom att SKICKA ETT FOTO till oss. Bilderna sammanställer vi sedan till ett bildspel samt lägger upp i ett fotoalbum. Det kan vara en bild på dig själv, din regnbågsfamilj, kompisgänget, kollegorna eller ett plakat/en banderoll.

TÄVLING!
Genom att skicka in ett foto kan du vinna ett Västerås City-presentkort, en Västerås Pride-tygkasse och ett Västerås Pride-nyckelband (alla 3 priserna gäller för alla kategorierna).

Tävlingskategorierna är:
– Mest kreativa utstyrsel
– Mest kreativa bild
– Starkast budskap
– Stoltast Regnbågsfamilj

Det går bara att vinna i en kategori. Vinnarna utses av styrelsen för Västerås Pride och annonseras på Västerås Prides Facebooksida, Instagramkonto och hemsida en vecka efter Pridefestivalen. Priserna överlämnas i Västerås enligt överenskommelse.

SKICKA din bild till: kontakt@vasteraspride.se alternativt i ett meddelande till Västerås Prides Facebook eller Instagram. KOM IHÅG ATT ANGE NAMN OCH KONTAKTUPPGIFTER OM DU VILL VARA MED I TÄVLINGEN!

DEADLINE för att skicka in fotot är lördag 11/9 kl 18:00. Men vänta inte – skicka din bild redan idag!

Den digitala prideparaden publiceras lördag 11/9 kl 21:00!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − fem =